hengelsport tv logo
Films op vissoort>Witvis>Witvissen met de vaste stok
Titel: Witvissen met de vaste stok
Met: Jan van Schendel
Duur: 45 minuten
Productie: 2002
Productcode: HSTV-W04
Witvissen met de vaste stok
€ 0,90*

Al meer dan 35 jaar vistv Jan van Schendel wedstrijden in binnen- en buitenland en heeft vele overwinningen op zijn naam staan. Inmiddels is hij zelfs bondscoach van het Nederlands team. Hij is een echte all-round visser die van alle markten thuis is. In deze reportage laat Jan zien hoe leuk maar vooral ook hoe effectief het vissen met de vaste stok kan zijn. In woord en beeld worden zaken als het vissen met elastiek, elastiekmontage, uitpeilen, dobberkeuze, loodzetting, (bij)voeren, aaskeuze, onderlijnen en nog veel meer, uitvoerig besproken en tussendoor weet Jan heel wat grote brasems in zijn net te krijgen. Kortom een zeer leerzame instruktieve reportage voor zowel de beginnende als de gevorderde (wedstrijd)visser.

Hoe werkt het
1 Kies een video
2 Klik op 'betalen'
3 Kies een betaalmethode


Via PayPal (eenmalige registratie noodzakelijk).


Via iDEAL kunt u eenvoudig betalen via uw eigen bank. (+0,45 euro)


Via SMS krijgt u, afhankelijk van de prijs, een aantal sms-berichten en een code die u op de website invoert. (+0,50 euro en alleen vanuit NL)


Na betaling heeft u 24 uur lang toegang tot de gekozen film.

De prijzen zoals bij elke video aangegeven zijn exclusief de eventuele extra transactiekosten van de gekozen betaalmethode. Deze meerprijs kan per bedrag iets variëren.
Volg ons op FacebookVolg ons op Twitter